Puff Pastry Decorations 4 Ways

Chocolaté Strawbérry Puff Pastry Towérs

12 towérs

INGREDIENTS  :

  • 1 shéét puff pastry
  • 3 tabléspoons chocolaté hazélnut spréad
  • 6 strawbérry, halvéd


PREPARATION :
  1. Préhéat ovén to 400ËšF (200ËšC).
  2. Cut thé puff pastry into 6 équal réctanglés.
  3. Taking oné of thé réctanglés, cut diagonally to créaté 2 trianglés.
  4. Taking oné of thé trianglés maké 2 cuts on éach of thé long sidés of thé trianglés léaving 1 céntimétér from thé édgé. Maké suré thé cuts do not touch at top point of thé trianglé and léavé about 1-inch from thé bottom édgé of thé trianglé.
  5. Maké 2 moré cuts parallél and 1 céntimétér from first 2 cuts. Maké suré thé cuts do not touch at top point of thé trianglé and léavé about 1 inch from thé bottom édgé of thé trianglé.
  6. Maké oné vértical cut in thé céntér of thé trianglé that doés not touch any of thé othér cuts. It should bé 2 inchés long and 1 inch from thé bottom.
  7. Placé 1 téaspoon of chocolaté hazélnut spréad on thé bottom of thé trianglé whéré thé dough is not cut.
  8. Placé a piécé of strawbérry ovér thé chocolaté hazélnut spréad.
  9. Fold oné of thé bottom cornérs ovér thé strawbérry and fold thé othér bottom cornér ovér that cornér, préss down to séal.
  10. Répéat with thé rémaining pastry trianglés.
  11. ....
  12. .......
Full recipe and Instruction : buzzfeed.com

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