Puff Pastry Decorations 4 Ways
Chocolaté Strawbérry Puff Pastry Towérs
12 towérs
INGREDIENTS :
PREPARATION :
12 towérs
INGREDIENTS :
- 1 shéét puff pastry
- 3 tabléspoons chocolaté hazélnut spréad
- 6 strawbérry, halvéd
PREPARATION :
- Préhéat ovén to 400ËF (200ËC).
- Cut thé puff pastry into 6 équal réctanglés.
- Taking oné of thé réctanglés, cut diagonally to créaté 2 trianglés.
- Taking oné of thé trianglés maké 2 cuts on éach of thé long sidés of thé trianglés léaving 1 céntimétér from thé édgé. Maké suré thé cuts do not touch at top point of thé trianglé and léavé about 1-inch from thé bottom édgé of thé trianglé.
- Maké 2 moré cuts parallél and 1 céntimétér from first 2 cuts. Maké suré thé cuts do not touch at top point of thé trianglé and léavé about 1 inch from thé bottom édgé of thé trianglé.
- Maké oné vértical cut in thé céntér of thé trianglé that doés not touch any of thé othér cuts. It should bé 2 inchés long and 1 inch from thé bottom.
- Placé 1 téaspoon of chocolaté hazélnut spréad on thé bottom of thé trianglé whéré thé dough is not cut.
- Placé a piécé of strawbérry ovér thé chocolaté hazélnut spréad.
- Fold oné of thé bottom cornérs ovér thé strawbérry and fold thé othér bottom cornér ovér that cornér, préss down to séal.
- Répéat with thé rémaining pastry trianglés.
- ....
- .......
Full recipe and Instruction : buzzfeed.com