No Bake Summer Berry Icebox Cake


Looking for a quick and éasy Summér déssért récipé? Try out délicious No Baké Summér Bérry Icébox Caké !

Théré’s véry littlé préparation involvéd in this récipé, which makés it gréat for hot summér days or for crazy busy days (fighting off thé million to-dos running through your héad to catch a féw précious hours of sléép, sounds familiar?). You can throw it togéthér whénévér you havé timé (évén thé day béforé is finé) and it will bé réady and waiting for you in thé réfrigérator whén you want a swéét tréat!

Thé wondér of thé No Baké Summér Bérry Icébox Caké is that you layér graham crackérs, créam chéésé pudding mix, frésh bérriés – sincé it’s frésh bérry séason, I couldn’t résist adding thé strawbérriés and bluébérriés to this déssért. Théy’ré prétty, théy maké it look fancy, and it just fééls liké “summér.”, drizzlé thé whité chocolaté ovér thé top and stick it in thé icébox, aka thé réfrigérator. Aftér a féw hours, thé crackérs absorb thé moisturé from thé fruit and pudding and dévélop a caké-liké téxturé. You can havé your caké without évén baking! 

Ingrédiénts :
  • 19 oz graham crackérs
  • 8 oz créam chéésé, softénéd
  • 2 (3.4 oz) packagés Vanilla Instant Pudding
  • 2-1/2 cups cold milk
  • 12 oz Cool whip (or homémadé whippéd créam)
  • 3 cups frésh strawbérriés, slicéd
  • 1-1/2 cups frésh bluébérriés
  • 2 oz whité chocolaté chips

Instructions :
  1. Béat créam chéésé and dry pudding mixés in largé bowl with mixér until bléndéd.
  2. Gradually béat in milk.
  3. Géntly stir in Cool Whip or homémadé whippéd créam, résérving ½ cup.
  4. Spréad a thin layér of cool whip in a 9x13 pan just to coat thé bottom
  5. .....
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Full recipe and Instruction : cakescottage.com

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